• Uludag – Apa Minerala Premium 250ml

    Prospetimea si puritatea apei de izvor, apa minerala.  Calciu (mg/l): Natrium (Na) 72,7, Kalium (K) 4,4, Magneziu (Mg) 100, Calciu (Ca) 206, Clorură (Cl) 112, Sulfat (SO4) 19, Hydrogencarbonat (HCO3) 1095

  • Uludag – Apa Minerala Premium 750ml

    Importanta apei asupra sanatatii Pinar aduce prospetimea si puritatea apei de izvor. In zilele noastre, in conditiile poluarii accentuate din zonele urbane, puritatea apei potabile a devenit un subiect controversat.

  • Uludag – Apa Minerala 250ml

    Apa plata filtrata bogata in minerale Apa plata este un termen folosit popular pentru apa necarbogazoasa imbuteliata in recipienti din plastic. Recipientii disponibili consumatorilor uzuali au marimi variind de la 0.25 la 19 litri.

View Nutrition Panel »

Where to Buy Map

De unde sa cumperi?

Cauti pur și simplu produsele noastre si vrei sa afli de unde poti lua acesta minunata bautura? Click mai jos pentru o lista de comercianți cu amanuntul care transporta produsele noastre. Suntem de parere va veti fi pe deplin multumiti de aceasta bautura deoarece potoleşte perfect setea şi înviorează

Abonare Sociala

Ofera un like pe Facebook sau un comment — pentru a primi anunturi speciale din partea noastra™. Fii primu care afla de ofertele speciale. Astfel vei fi la curent cu toate noutatile noastre. Indiferent daca va aflati acasa sau la birou important este sa consumati o apa plata purificata de o calitate superioara.